Storbytur.no - Guider til din storbyferie Praha

Hotell i Praha

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller
Barceló Old Town Praha - Et 4-stjerners hotell i Praha Barceló Old Town Praha


Et luksushotell i hjertet av den tsjekkiske hovedstaden. Hotellet med sin historiske fasade og moderne interiør er lokalisert ved det berømte kruttårnet, inngangen til gamlebyen. Når spaserer ut hovedinngangen er det kun en kort tur til mange av byens største attraksjoner som eksempelvis Karlsbroen og St. Vitus-katedralen samt til shopping, uteliv og restauranter.
fra NOK 888,-*
Best Western Plus Hotel Meteor Plaza - Et 4-stjerners hotell i Praha Best Western Plus Hotel Meteor Plaza


Ligger i sentrum, rett ved det gamle rådhuset og kun noen minutter fra det gamle bytorget. Hotellet som har en historie som strekker seg mer enn 800 år tilbake i tid tilbyr overnatting i romslige hotellrom med alle nødvendigheter. Blant hotellets fasiliteter finner du gratis trådløst internett, restaurant og eget avslappingssenter med solarium, treningsrom, sauna med mer.
fra NOK 430,-*
Hotel Salvator - Et 3-stjerners hotell i Praha Hotel Salvator


Beliggende i den historisk delen av byen. Hotellet ligger i en gammel vernet bygning, kun en kort spasertur fra en rekke av Prahas attraksjoner som den astronomiske klokke, det gamle bytorget og det jødiske kvarter. Blant hotellets fasiliteter finner du gratis trådløst internett i hele hotellet, stort bankett- og konferanserom, biljardrom med mer.
fra NOK 319,-*
Le Palais Art Hotel Prague - Et 5-stjerners hotell i Praha Le Palais Art Hotel Prague


Ligger i et eksklusivt boligområde vel fem minutter fra Wenceslas-torget. Det luksuriøse boutique-hotellet er et flott eksempel på Belle Époque arkitekturen i Praha. Blant hotellets fasiliteter finner du blant annet restaurant, 24-timers lobbybar, fullt utstyrte møterom, spa og helseklubb med gym, sauna med mer.
fra NOK 989,-*
Ventana Hotel Prague - Et 5-stjerners hotell i Praha Ventana Hotel Prague


Ligger i gamlebyen i sentrum, og tilbyr sine gjester overnatting i luksuriøse omgivelser med den service du kan forvente fra et luksushotell. De største turistattraksjonene kan nåes til fots, og severdigheter som det gamle bytorget med den astronomiske klokke og Tynkirken ligger kun minutter unna fra hotellet.
fra NOK 1027,-*
Jalta Boutique Hotel - Et 5-stjerners hotell i Praha Jalta Boutique Hotel


Et luksushotell på Wenceslas-torget like i nærheten av Nasjonalmuseet i sentrum. Hotellet tilbyr overnatting i stilfulle omgivelser, hvor moderne interiør sammen med høy komfort, førsteklasses mat gir deg en glamorøs opplevelse. På hotellet finner du egen restaurant, et bankett- og konferansesenter og hotellkasino.
fra NOK 797,-*
Grand Hotel Praha - Et 4-stjerners hotell i Praha Grand Hotel Praha


Ligger ovenfor den astronomiske klokke, en populær attraksjon i sentrum. Hotellet ligger i en historisk bygning i gamlebyen, og beliggenheten gir deg et perfekt utgangspunkt til å utforske alt hva den tsjekkiske hovedstaden har å by på.
fra NOK 853,-*
Hotel General - Et 5-stjerners hotell i Praha Hotel General


Et eksklusivt hotell med en sentral og rolig beliggenhet mellom elven Moldau og nærings- og kontorområdet Andel. Med sin plassering har du som gjest enkel adgang til storbyens attraksjoner og forretningsliv.
fra NOK 690,-*
Hotel Lippert - Et 4-stjerners hotell i Praha Hotel Lippert


Et lite hotell som igger ved det gamle bytorget, like bak den astronomiske klokke i hjertet av byen. Hotellet har en vennlig atmosfære og god service, og passer for de fleste typer reisende.
fra NOK 596,-*
Ostrůvek - Et 3-stjerners hotell i Praha Ostrůvek


Beliggende i en historisk bygning nær sentrum av byen. Det lille hotellet passer for de som ønsker en rolig og vennlig atmosfære. Fra hotellet er det gode transportforbindelser til bysentrum. Det tar kun ti minutter med trikk til Wenceslas-plassen.
fra NOK 212,-*
* Prisene avhenger av når på året du reiser.

Bo godt i Praha

Finn hotell i Praha i ulike prisklasser. Sjekk priser og lokalisering, og finn et billig hotell i den tsjekkiske hovedstaden. For å finne de beste tilbudene på hotell kan det lønne seg å sjekke priser blant de mer enn 1253 hotellene som finnes i Praha. For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Praha er uten tvil en av de aller vakreste byene i Europa.
Storbytur.no
Hotel Questenberk i PrahaTil venstre i bildet ser du Hotel Questenberk som ligger på Hradčany-høyden i Praha.
Foto: Gaute Nordvik

Den tsjekkiske hovedstaden med sin vakre eldre bebyggelse og sjarme har et fantastisk ute- og natteliv, stort underholdningstilbud, mange shoppingmuligheter og en mengde spennende attraksjoner og museer. Legg gjerne din overnatting til et område du ønsker å tilbringe tid. Hva med det gamle bytorget i hjertet av Praha eller på Hradčany-høyden med sine gode utsiktsforhold.

Praha: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Praha kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Praha, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Om du ikke har fastsatte datoer for reisen til den tsjekkiske hovedstaden, kan du sortere de ulike hotell- og overnattingsmulighetene under søkeboksen. Sorter for eksempel på stjerner, fra mer budsjettvennlige 1-stjerners hoteller til luksuriøse 5-stjerners hoteller.

Hotellnære attraksjoner og deler av Tsjekkias hovedstad med et bra tilbud av hoteller

Det gamle bytorget (Staromestske Namesti) ligger i gamlebyen, og er et av de flotteste historiske torgene i Europa.

Karlsbroen er en av verdens flotteste broer. Den historiske broen som krysser elven Moldau, var i tidligere tider det viktigste båndet for å knytte Gamlebyen sammen med området rundt Prahaborgen (Lillesiden) og landsbygden.

St. Vitus-katedralen er en romerskkatolsk katedral, og er sete til erkebiskopen i Praha. Katedralen som er den største i Tsjekkia, er et eksempel på gotisk arkitektur på sitt beste.

Sitemap | Om oss | Kontakt oss | Informasjonskapsler og personvern | Opphavsrett Storbytur.no © 2006—2017